Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

4500 kilo cocaïne ter waarde van 170 miljoen onderschept, zes verdachten opgepakt in Oss

28 februari 2018

In: NieuwsberichtenR+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Arjan de Haan. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

 

OSS/ANTWERPEN – Vier mannen en twee vrouwen zijn maandagmiddag in Oss aangehouden nadat eerder in de Antwerpse haven een container met 4500 kilo cocaïne was onderschept. De drugs werden in het weekend al ontdekt in de haven. Daar werd de smokkelcontainer volgens een woordvoerder van de politie leeggehaald. En deze is vervolgens door de politie gevolgd naar het afleveradres. Dat bleek in Oss te zijn.

De politie noemt de vondst van 4500 kilo coke ‘heel groot’, maar geen record. Er werd in de Antwerpse haven al eens 8000 kilo coke onderschept. De partij die nu werd gevonden, vertegenwoordigt volgens een woordvoerder een waarde van ‘wel zeker 170 miljoen euro’. De cocaïne was verstopt in een container met bananen die uit Colombia kwam. De Belgische douane ontdekte de drugs bij een controle in de haven van Antwerpen.

De aangehouden verdachten zijn een man (42) en vrouw (45) uit Uden, twee mannen (42 en 61) uit Oss, een vrouw (39) uit Nuland en een man van 27 met de Colombiaanse nationaliteit.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel zie onderstaande link.

 

Bron: https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/2654161/4500-kilo-cocaine-ter-waarde-van-170-miljoen-onderschept-zes-verdachten-opgepakt-in-oss

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×