Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Man aangehouden na geblunder tijdens ‘drugstransport’ in rechtbank

6 oktober 2017

In: NieuwsberichtenR+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Arjan de Haan. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

 

De verdachte die wordt bijgestaan door br&dh is vrijgesproken voor de vermeende woninginbraak. Dat het zou gaan om een drugstransport is niet te volgen, nu het zou gaan om een gebruikershoeveelheid. Bovendien betreft het een verdenking van overhandigen van drugs, in tegenstelling tot wat de media schrijven.

 

Een 20-jarige man uit Rijswijk is vrijdagochtend aangehouden tijdens een zitting van de rechtbank Den Haag. De man probeerde een andere verdachte, die in voorlopige hechtenis zit, een zakje softdrugs over te dragen.

De mislukte overdracht van het zakje met vermoedelijke softdrugs vond plaats tijdens een pauze van de zitting. Drie mannen moesten voorkomen voor een poging tot woninginbraak. Twee van hen zaten in voorarrest, de derde niet.

De ‘vrije’ verdachte begroette een van zijn kompanen met een ingewikkelde handdruk. Terwijl zij dit deden, vloog er een klein doorzichtig pakketje door de rechtszaal heen dat de Rijswijker stiekem aan de verdachte in voorarrest wilde overgeven.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel zie onderstaande link.

 

Bron: https://www.nu.nl/binnenland/4952834/man-aangehouden-geblunder-tijdens-drugstransport-in-rechtbank.html

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×