Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Politie doorzoekt huizen na schietpartij in Utrecht

18 december 2017

In: NieuwsberichtenR+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Arjan de Haan. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

 

De politie heeft vanavond zes huiszoekingen gedaan naar aanleiding van de schietpartij in de Utrechtse wijk Overvecht van vannacht.

Het gaat om vier huizen in Utrecht en twee daarbuiten. Het is niet duidelijk of er ook mensen zijn opgepakt. De politie wil nog niets kwijt over de doorzoekingen.

 

Kogelregen

Vannacht werd op de Japuradreef in de wijk Overvecht het vuur geopend op een rijdende auto. De twee inzittenden raakten gewond. Waarschijnlijk werd een automatisch vuurwapen gebruikt. Op straat zijn meer dan twintig kogelhulzen teruggevonden.

Een 81-jarige vrouw raakte gewond door een verdwaalde kogel. Zij lag in haar huis te slapen toen ze in haar been werd geraakt. Bij haar buren belandde een kogel in de muur van de badkamer.

Morgenavond organiseert de gemeente een bewonersbijeenkomst in de wijk. Locoburgemeester Everhardt zal daar samen met de politie vragen beantwoorden van bezorgde bewoners.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel zie onderstaande link.

 

Bron: https://nos.nl/artikel/2208276-politie-doorzoekt-huizen-na-schietpartij-in-utrecht.html

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×