Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

„Geen bewijs dat Baarnse expres inreed op agente”

22 december 2017

In: NieuwsberichtenR+DH in de MediaUncategorized

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Arjan de Haan. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

 

De 35-jarige Ramona G. uit Baarn is dinsdag door het gerechtshof in Arnhem veroordeeld tot 40 uur werkstraf wegens een vernieling van een ruit. Maar voor het opzettelijk inrijden op onder anderen een agente is ze vrijgesproken.

De Baarnse was afgelopen december door de rechtbank veroordeeld tot 9 maanden gevangenisstraf, waarvan zes maanden voorwaardelijk, voor het inrijden in mei 2106 in de Oosterstraat op een groep mensen met wie ze al jaren onenigheid heeft. Een politieagente die bij de groep stond werd daarbij ook geraakt. Een van hen brak een been, ook de agente raakte gewond. Het groepje had zich verzameld op de plek waar G. eerder die dag een ruit had ingegooid. Volgens getuigen verhoogde ze haar snelheid toen ze naar het groepje reed, maar G. hield vol dat het een ongeluk was en dat zij heeft geprobeerd te remmen. G. vertelde zelf in de rechtbank dat haar remmen opeens dienst weigerden. De Baarnse voegde eraan toe dat ze al maanden lang werd gestalkt, het wilde uitpraten en ze daarom haar auto aan de kant wilde zetten.

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel zie onderstaande link.

 

Bron: https://www.gooieneemlander.nl/cnt/dmf20180926_89632553/rechter-geen-bewijs-dat-baarnse-expres-inreed-op-agente

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×