Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

‘Uniek’: Opnieuw uitstel voor bewoners Wildzicht

10 juli 2017

In: NieuwsberichtenR+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Arjan de Haan. De bronvermelding treft u onder het citaat aan. 

De ongeveer twintig bewoners van camping Wildzicht in Leersum hebben weer uitstel gekregen. De rechter heeft besloten dat ze in elk geval tot 7 oktober op de camping mogen blijven.

De gemeente Utrechtse Heuvelrug wil al enige tijd de camping ontruimen, omdat permanente bewoning niet is toegestaan. Eigenaar Bert van Doorn ving er vooral mensen op waarvoor geen plaats meer in de maatschappij was. Burgemeester Frits Naafs wilde graag af van deze vrijplaats.

 

Zeldzaam

De bewoners vochten de beslissing van Naafs met succes aan. De camping zou komende vrijdag ontruimd moeten zijn, maar de rechter geeft de bewoners meer tijd. Advocaat Jaap-Willem Roozemond noemt de uitspraak uniek. Het komt volgens hem maar weinig voor dat een bestuursrechter de termijn verlengt.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel zie onderstaande link.

 

Bron: https://www.ad.nl/utrecht/bewoners-camping-wildzicht-mogen-tot-oktober-blijven~a32e61c9/

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×