Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Vrijspraak voor verdenking openlijke geweldpleging Ajax – Willem II augustus 2016

4 oktober 2017

In: NieuwsberichtenR+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Arjan de Haan. De bronvermelding treft u onder het citaat aan. 

Drie mannen zijn veroordeeld tot gevangenisstraf en werkstraffen voor het plegen van openlijk geweld tijdens Ajax-Willem II in augustus 2016.

Een 30-jarige man uit Bakel, Brabant is door de Amsterdamse rechtbank veroordeeld tot zes weken gevangenisstraf, waarvan vier weken voorwaardelijk, plus een werkstraf van 120 uur. Twee mannen uit Arkel en Koudekerk aan den Rijn (beide Zuid-Holland) moeten een werkstraf uitvoeren van 160 en 140 uur.

De rechtbank rekent het de mannen aan dat ze zich schuldig hebben gemaakt aan een agressieve vorm van relschoppen in een familievak in de Johan Cruiff Arena, een vak waar tijdens de wedstrijd veel ouders met kinderen zaten. De gezinnen hebben niet alleen de rellen gezien, maar hebben ook moeten vluchten.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel zie onderstaande link.

 

Bron: https://www.parool.nl/nieuws/voetbalfans-bestraft-voor-geweld-tijdens-thuiswedstrijd-ajax~b4a50083/

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×