Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Roozemond [+] De Haan in het nieuws

Celstraffen van 3, 6 en 9 jaar geëist tegen bankovervallers Goes

Celstraffen van 3, 6 en 9 jaar geëist tegen bankovervallers Goes

11 februari 2020

In: R+DH in de Media

#Bankoverval#Goes

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Jaap-Willem Roozemond. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

Tegen drie overvallers van de Regiobank in Goes vorig jaar maart zijn straffen geëist van drie, zes en negen jaar. Bij alle drie gaat er een periode van een jaar voorarrest van de straf af.

De officier van justitie noemde de overval heftig. Een van de verdachte zou volgens haar meerdere keren ‘ik ga je schieten’ hebben gezegd terwijl hij een pistool vast had. Bij de arrestatie bleek dat er twee kogels in het pistool zaten ten tijde van de bankoverval.

De hoogste straf eist de officier van justitie voor een 32-jarige man uit Vlissingen. Behalve de bankoverval wordt hij ook verdacht van een overval op de Spare Rib Express in Middelburg, een woningoverval en wapenbezit.

De zes jaar cel werd geëist tegen een 19-jarige Middelburger. Hij heeft volgens de officier van justitie samen met de Vlissinger de overvallen gepleegd op de bank het afhaalrestaurant. Een 26-jarige Rotterdammer moet als het aan het OM ligt, in totaal drie jaar de cel in wegens de overval op de bank.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel klik op de onderstaande link.

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Contact opnemen
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×