Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Roozemond [+] De Haan in het nieuws

Gigantische drugsvangst Oss: transporteur mag thuis proces afwachten

“Verdachte mag thuis proces afwachten”

Gigantische drugsvangst Oss: transporteur mag thuis proces afwachten

18 april 2019

In: R+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Jaap-Willem Roozemond. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

ROTTERDAM – De transportondernemer uit Oss die vorig jaar ruim 5000 kilo cocaïne zou hebben gesmokkeld, is vrijgelaten. De man zat al een jaar in de cel. De rechtbank zag onvoldoende grond om hem nog langer in voorarrest te houden. Hij blijft wel verdachte. De lading coke was de grootste van 2018 met bestemming Brabant.

De douane in Antwerpen stuurde in februari 2018 een zeecontainer met bananen door de scanner. Op de beeldschermen zagen de medewerkers drugspakketten zitten met een totaalwaarde van 170 miljoen euro. Ze haalde in stilte bijna alles eruit en lieten een beetje zitten voor het bewijs. De politie in Nederland werd gealarmeerd en kon de vracht opwachten.

Inval

Op maandag 26 februari 2018 ging de container naar Oss en daar greep de politie in. De ondernemer Ad van den H. was op het moment van de inval binnen in de loods maar ontkent alle betrokkenheid. Nu hij niet meer in voorarrest hoeft te blijven van de rechtbank in Rotterdam, kan hij thuis zijn proces afwachten.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel klik op de onderstaande link.

Advies nodig?

Onze specialisten staan graag voor u klaar!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×