Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Roozemond [+] De Haan in het nieuws

Omroep Brabant: 'Man ramt politieauto en wordt opgepakt'

Omroep Brabant: ‘Man ramt politieauto en wordt na wilde achtervolging opgepakt in België’

11 oktober 2020

In: R+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Jaap-Willem Roozemond. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

Na een wilde achtervolging is zondagavond een 31-jarige veelpleger uit Oss opgepakt in België, kort over de grens bij Putte. Bij de achtervolging ramde de verdachte een politiewagen. Een agent controleerde de man tegen de avond op de Antwerpsestraat in Putte. Hij wist dat de Ossenaar bij een eerdere controle was weggereden. Ook bij deze controle ging de man er plotseling vandoor in de richting van Hoogerheide.

100 kilometer per uur in bebouwde kom

Bij de achtervolging werden hoge snelheden gehaald. In de bebouwde kom reed de verdachte 100 kilometer per uur. Meerdere politiewagens gingen achter de vluchtende automobilist aan. Op de A4 bij knooppunt Markiezaat stuurde de veelpleger, die op de linkerbaan reed, ineens naar rechts. Hij ramde een politieauto. De agent kon de auto maar net onder controle houden.

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel klik op de onderstaande link.

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Contact opnemen
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×