Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Vervoerder vijf ton coke: ‘Wilde alleen kwaliteit bananen controleren in Oss’

18 juni 2018

In: NieuwsberichtenR+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Jaap-Willem Roozemond. De bronvermelding treft u onder het citaat aan. 

OSS – De 43-jarige eigenaar van transportbedrijf (…) uit Oss wist naar eigen zeggen niet beter dan dat een familielid in februari bananen van de haven in Antwerpen naar een afnemer vervoerde. Tussen de vracht bananen had de politie voor het oppikken al 5091 kilo cocaïne aangetroffen.

Dat de Ossenaar het transport daarna naar een eigen loods aan de (…) in Oss liet brengen in plaats van naar het afleveradres kon hij donderdag tijdens een pro-forma-zitting bij de rechtbank in Rotterdam maar moeilijk uitleggen. Zijn advocaat verzocht tevergeefs om schorsing van zijn voorlopige hechtenis.

Het transportbedrijf gaat failliet als de Osse ondernemer niet snel op vrije voeten komt, betoogde mr. Jaap-Willem Roozemond. ,,De politie heeft vorige week de laatste truck van het bedrijf in beslag genomen en de privé-auto van mijn cliënt. Als hij niet snel vrijkomt, moet het faillissement worden aangevraagd. Hier zit niet de grote cocaïnehandelaar uit Oss, maar een kwetsbare persoon die de zorg heeft voor twee kleine kinderen. Jeugdzorg dreigt ze uit huis te plaatsen als hij niet snel thuiskomt.’’

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel zie onderstaande link.

 

Bron: https://www.bd.nl/oss/vervoerder-vijf-ton-coke-wilde-alleen-kwaliteit-bananen-controleren-in-oss~ad9ef9a1/

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×