Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Plofkraken in Nieuwkoop en Zaandam

19 november 2018

In: NieuwsberichtenR+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Jaap-Willem Roozemond. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

Met hulp van de helikopter zijn de twee aangehouden. Ze zaten in een busje. Omdat in het busje ook een verdacht voorwerp werd gevonden is de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) ingezet. De politie heeft appartementen in de buurt ontruimd. Bewoners kunnen terecht in een sporthal.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel zie onderstaande link.

 

Bron: https://www.telegraaf.nl/nieuws/2814501/plofkraken-in-nieuwkoop-en-zaandam

 

Mr. Jaap-Willem Roozemond staat een verdachte bij in deze zaak. Roozemond [+] De Haan advocaten heeft inmiddels meerdere verdachten bijgestaan in plofkraak zaken in binnen en buitenland. In deze zaken zijn ongeveer 80 plofkraken in onderzoek geweest. Het gaat dan zowel om plofkraken met explosieven (bijvoorbeeld flitspoeder) en met acetyleen of propaangas. In deze zaken zijn deskundigen uit binnen- en buitenland gehoord en vele getuigen. Wordt u verdacht van een plofkraak, neem dan contact op met Roozemond [+] De Haan advocaten en vraag naar mr. De Haan of mr. Roozemond.

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×