Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Roozemond [+] De Haan advocaten in de media: Plofkraken in Nieuwkoop en Zaandam | 19 november 2018 NOS Telgraaf Nu.nl

19 november 2018

In: NieuwsberichtenR+DH in de Media

 

Plofkraken in Nieuwkoop en Zaandam

Met hulp van de helikopter zijn de twee aangehouden. Ze zaten in een busje. Omdat in het busje ook een verdacht voorwerp werd gevonden is de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) ingezet. De politie heeft appartementen in de buurt ontruimd. Bewoners kunnen terecht in een sporthal.

Ook in Zaandam is de politie met een helikopter op zoek naar daders van een plofkraak. Die vond in de vroege ochtend plaats bij een bank aan de Vrieschgroenstraat. Het zou volgens de politie gaan om twee verdachten.

Nu.nl

NOS

Telegraaf

Mr. Jaap-Willem Roozemond staat een verdachte bij in deze zaak. Roozemond [+] De Haan advocaten heeft inmiddels meerdere verdachten bijgestaan in plofkraak zaken in binnen en buitenland. In deze zaken zijn ongeveer 80 plofkraken in onderzoek geweest. Het gaat dan zowel om plofkraken met explosieven (bijvoorbeeld flitspoeder) en met acetyleen of propaangas. In deze zaken zijn deskundigen uit binnen- en buitenland gehoord en vele getuigen. Wordt u verdacht van een plofkraak, neem dan contact op met Roozemond [+] De Haan advocaten en vraag naar mr. De Haan of mr. Roozemond. Klik hier voor de contactgegevens.

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Stuur een mail
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×