Een specialist nodig? 030 – 272 45 00

Roozemond [+] De Haan in het nieuws

Was een Rozendaler zelf de initiatiefnemer van overval op vriend?

Was een Rozendaler zelf de initiatiefnemer van overval op goede vriend in zijn woning?

15 oktober 2019

In: R+DH in de Media

De advocaten van Roozemond [+] De Haan treden op in deze zaak. Hieronder treft u een kort citaat aan van het bericht in de media. Voor een reactie op dit bericht of over de zaak kunt u contact opnemen met Jaap-Willem Roozemond. De bronvermelding treft u onder het citaat aan.

Kwam het initiatief voor een woningoverval in Rozendaal in mei vorig jaar van de bewoner zelf? En was hij erbij toen een goede vriend van hem daarbij langdurig in elkaar werd geslagen?

Dat beeld kwam naar voren tijdens de proforma-zitting gisteren tegen een 47-jarige Rotterdammer. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem ervan dat hij het slachtoffer heeft geprobeerd af te persen, van zijn vrijheid heeft beroofd, zwaar heeft mishandeld, met de dood heeft bedreigd en spullen uit de woning heeft meegenomen. Afgelopen maart werd de Rotterdammer opgepakt en vastgezet.

Man uit Rozendaal medeverdachte

Zijn advocaat vroeg de rechtbank om schorsing van de voorlopige hechtenis. Zijn cliënt zou niet de initiatiefnemer zijn geweest. De Rotterdammer zegt dat het plan voor de overval van een medeverdachte kwam, een man uit Rozendaal.

De Rozendaler werd afgelopen zomer aangehouden, maar is inmiddels weer op vrije voeten. ,,Zijn rol is groter dan hij doet voorkomen”, aldus de raadsman. Ook een derde verdachte loopt vrij rond.

 

Dit betreft slechts een deel van het artikel. Voor het gehele artikel klik op de onderstaande link.

Advies van ons nodig?

Heeft u advies of juridische bijstand nodig?
Neem dan contact met ons op!
Bel 030 272 45 00

Contact opnemen
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×